Opslag af ph.d.- og postdocstipendier 2024

Opslaget af ph.d.- og postdocstipendier (2024) er nu offentliggjort. I alt 9,4 millioner kroner skal bidrage til at styrke forskningsudvikling og forskerrekruttering i Grønland. Deadline for ansøgninger er 1. oktober 2024.

Udgivet 12. juni 2024

Grønlands Forskningsråd og Grønlands Naturinstitut indkalder nu ansøgninger til ph.d.-stipendier (3-årige) eller postdoc-stipendier (2-årige). Stipendierne skal bidrage til at styrke udviklingen af forskning og rekruttering af unge forskere i Grønland.

Stipendierne kan besættes inden for alle videnskabelige hovedområder, og der er ingen tematiske begræsninger. Ansøgere skal have en forskningsfaglig tilknytning til et grønlandsk forskningsmiljø.

Stipendierne finansieres af Grønlands Selvstyre over kontoen til ph.d.-studium forskeruddannelse (konto 40.96.03) og af den danske stat over kontoen til understøttelse af grønlandsk forskning (konto 19.55.05.30). Stipendierne uddeles af Grønlands Forskningsråd og administreres af Grønlands Naturinstitut.

Der er ansøgningsfrist den 1. oktober 2024 (kl. 24:00 grønlandsk tid). 

Invitation til webinar

Grønlands Forskningsråd inviterer til webinar om opslaget af ph.d.- og postdocstipendierne den 27. juni 2024 kl. 10:00-11:00 grønlandsk tid.

Vi gennemgår opslaget og informerer om generelle krav til ansøgningen samt rådets behandling og vurdering af ansøgninger.

Webinaret varer en times tid og afholdes på dansk og engelsk. Der vil være mulighed for at få besvaret spørgsmål undervejs og umiddelbart efter præsentationen.

For at få mest muligt ud af webinaret, anbefaler vi, at du læser opslaget forinden.

Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. Webinarerne er målrettet potentielle ansøgere og andre, der måtte have interesse i at høre nærmere om  opslaget af ph.d.- og postdocstipendierne.

Webinaret afholdes på Teams og bliver ikke optaget.

Facebook
Email
Scroll to Top