Opslag af forskningsfremmemidler 2024

Opslaget af forskningsfremmemidler (2024) er nu offentliggjort. Årets budget er på 1,2 millioner kroner, og der er én ansøgningsrunde til puljen i 2024 med deadline 1. marts.

Grønlands Forskningsråd indkalder nu ansøgninger til forskningsfremmemidlerne med deadline den 1. marts 2024.

Der kan søges op til DKK 250.000 til forskningsprojekter indenfor alle faglige hovedområder, og der er ingen tematiske begrænsninger. Programmet er designet til at opfordre samarbejde på tværs af institutioner og med bred samfundsmæssig forankring. Det er et krav til ansøgninger, at det ansøgte projekt har en forskningsfaglig tilknytning til et grønlandsk forskningsmiljø.

Programmet finansieres af Grønlands Selvstyre over kontoen til Forskning (konto 40.96.01).

Invitation til webinar

Grønlands Forskningsråd inviterer til webinar om opslaget af forskningsfremmemidlerne den 25. januar, 2024 kl. 11:00-12:00 grønlandsk tid. 

Vi gennemgår opslaget og informerer om generelle krav til ansøgningen samt rådets behandling og vurdering af ansøgninger.

Webinaret varer en times tid og afholdes på engelsk. Der vil være mulighed for at få besvaret spørgsmål undervejs og umiddelbart efter præsentationen.

For at få mest muligt ud af webinaret, anbefaler vi, at du læser opslaget forinden.

Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. Webinaret er målrettet potentielle ansøgere og andre, der måtte have interesse i at høre nærmere om opslaget af forskningsfremmemidlerne.

Webinaret afholdes på Teams og bliver ikke optaget.

Udgivet 8. januar 2024

Facebook
Email
Scroll to Top