Forskerdrømme: Sådan bliver du ph.d.

Drømmer du om at blive forsker? Har du overvejet at søge et ph.d.-stipendie? Så kom med til et spændende arrangement, når Ph.d.-skolen og Grønlands Forskningsråd inviterer til foredrag om forskeruddannelse.

Torsdag den 26. november kl 16.30-18.30
i Ilisimatusarfiks auditorium (og online)
For hvem: målrettet studerende og enhver med forsker-drømme


Her kan du høre om forskningsrådets ph.d.-stipendier og blive inspireret af tre ph.d.-studerende, som hver især vil fortælle om deres forskningsprojekt, og om deres aspirationer, erfaringer og gode råd, de kan give på vejen hen mod at blive ph.d.-studerende.

Oplægsholdere:
Kirstine Eiby Møller, “Koloniale kulturmøder: forandringer i materiel kultur og hverdagsliv i mødet mellem Inuit og herrnhuterne i kolonitidens Grønland”.

Paneeraq Noahsen, “Thyroid function and autoimmunity among populations in Greenland with 10 and 20 years follow-up”.

Victoria Buschman, “Indigenous contributions to Arctic biodiversity conservation”.

Formand for Grønlands Forskningsråd, Josephine Nymand, vil fortælle om forskningsrådets ph.d.-stipendier, faldgruber man skal være opmærksom på som ansøger, og hvilke kriterier forskningsrådet vægter i deres vurdering og prioritering af ph.d.-stipendieansøgninger.

Afslutningsvis vil der blive lagt op til en Q&A og fælles dialog mellem præsentanter og deltagere omkring forskningens rolle i samfundet og hvor forskningen i Grønland bevæger sig hen imod.

Arrangementet vil være på dansk, grønlandsk og engelsk og med simultantolkning.
Der vil være kaffe, te og kage.
Der er plads til maks. 30 deltagere i auditoriet. Hvis du vil sikre dig en plads på forhånd eller deltage online, kan du tilmelde dig til nis@nanoq.gl eller tlf. 361255.

Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
Scroll til toppen